Työyhteisön tarinapaja

Kuva: Kaisa Sirén

Rakastan tarinoita! Siksi olen tuotteistanut yrityksille oman tarinapajan.

Tarinapajassa tehdään yritystarina. Se on inspiroiva kertomus, jossa kiteytetään yritysten tahtotila ja kerrotaan, mikä näille yrityksille on tärkeää. Samalla kirkastetaan kaikille, minkä lisäarvon tämä yritys voi tuottaa asiakkaansa arkeen. On tärkeää pohtia yhdessä, minkälainen visio työyhteisöllä tai tiimillä on tulevaisuudesta.

Tarinoita on ollut aina. Kuvittele tilanne, jossa pirttiin on kokoontunut kaikenikäisiä ihmisiä ja joku kertoo keinutuolissaan mielenkiintoista tarinaa? Tunnelma on käsin kosketeltava.

Tarinat kytkevät ihmisen tunteeseen. Tarinoiden avulla asiat jäävät mieleen. Mikä olisikaan tärkeämpää, kuin jättää muistijälki yrityksestä? Tarinat eivät katoa koskaan.

On paljon kirjoittamattomia tarinoita. Haluatko kirjoittaa yrityksesi tarinan yhdessä työtiimisi kanssa? Haluatko tarinasi kirjaksi, jota voit antaa lahjaksi sidosryhmille ja yhteistyökumppaneille vai haluaisitko julkaista tarinan sellaisenaan?

Luovuudessa voi piillä valtavia mahdollisuuksia, jos niitä osataan hyödyntää. Tärkeitä edellytykset työyhteisön innovatiiviselle toiminnalle ovat henkilöstön osaaminen, motivoituneisuus ja itsensä likoon laittaminen.

”Tarina alkaa hiljaisuudesta” –työyhteisön tarinapaja

  • Ryhmäytymis- ja lämmittelyharjoituksia
  • Erilaisia tarinoita: Tuhkimo-, sankari-, seikkailu-, muutos…
  • Tarinoiden löytäminen yhteistoiminnallisilla menetelmillä
  • Tarinoiden jakaminen leirinuotiolla
  • Arvojen kirkastus

Tarinapaja sopii hyvin työyhteisön kehittämispäivän tai virkistyspäivän ohjelmaan. Ohjelman kesto 2-4 h. Kerro minulle toiveesi, tilaisuuden osallistujamäärä ja ajankohta, niin tarjoan teille omaa tarinapajaa!

Yhteydenotto:

Pyydä tarjous tai anna palautetta (tarjouspyyntö ei sido mihinkään).