Tänään on hyvä päivä

Tänään ajattelin tunteita. Halusin täyttyä hyvästä mielestä, positiivisuudesta ja rakkaudesta ja tein ajatusleikin. Mietin kaikkea sitä, mitä rakastan. Lapsiani, läheisiäni, rakkaitani. Isää, äitiä, sisaruksiani. Aurinkoa, värejä, kiviä. Musiikkia, sinisiä hetkiä, suklaata. Tuntui hyvältä. Yritän pitää kiinni näistä tunteista koko päivän, iltaan saakka.

Saatan olla naiivi. Ajattelen niin, että kaikki se, mitä tunnen, heijastuu minusta ulospäin. Ajattelen unelmieni olevan hyviä asioita, joita tavoittelen. Alan tehdä työtä sen eteen, että unelmani kävisivät toteen. Se, mitä tunnen, on tärkeää, sillä se vaikuttaa kaikkeen, mitä teen. Olisiko sellainen hyvän kehä olemassa, että jos ajattelee asioista positiivisesti, niin se johtaa kohti jotakin parempaa. Tai voisiko olla niin, että hyvä tulee hyvä luo?

Tänään on suurenmoinen päivä. Tänään tapahtuu jotakin todella jännittävää ja hauskaa! Lähetän tälle päivälle positiivisen ajatuksen ja katson, mitä tapahtuu. Onko se totta, että kaikki, mitä lähetämme toisten elämään, palaa takaisin omaan elämäämme?

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedin