Elämä opettaa tallentamaan tiedostoja

Kirjoitin blogin otsikolla Tavoitteena muutos pienin askelin.

Viimeistelin ajatukseni, olin tyytyväinen noin liuskan mittaiseen tekstiin. Ajattelin, että käytyäni ystävän kanssa hiihtolenkillä, asettelen tekstin ja kuvat julkaisujärjestelmään.

Olin onnellinen, että tulin lähteneeksi hiihtämään. Tunnin lenkki teki hyvää! Karvapohjasukset toimivat, vaikka latu oli hieman jäässä. Saunan jälkeen minulla olisi vielä aikaa katsoa yksi jakso Sorjosta.

Ennen nukkumaan menoa minulla oli ajatus ajastaa blogi aamuksi, niin kuin olen tehnyt aina ennenkin kohta viiden vuoden ajan sunnuntai-iltaisin. Vaan miten kävikään? Teksti on hävinnyt. En ollut tallentanut tekstiä eikä sitä löydy mistään.

Mitä opin tänään? Kannattaa tallentaa tiedosto.

Ensi viikolla sitten kirjoitan muutoksesta.

Kiitos ymmärryksestä!

Harriet

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedin