Aikalisä

Vuosi 2019 jää pian taakse ja astumme kaikki uuteen vuoteen. Tämä onkin juhlavalla kuulostava vuosiluku: 2020. Uusi aika. Uudet numerot.

Vuoden viimeinen maanantai saa minut pohtimaan blogini tarkoitusta. Olen julkaissut uuden blogikirjoituksen joka maanantaiaamu jo viiden vuoden ajan. Yli 300 eri kirjoitusta; melkoinen kokoelma erilaisia tekstejä.

Saivon blogi on ollut oma mediani, jonka aihepiirit ovat käsitelleet minulle kulloinkin ajankohtaisia asioita. Joskus olen nostanut esiin kokemuksiani tapahtumista, joihin olen osallistunut. Melko usein olen kirjoittanut minulle rakkaista ihmisistä ja kokemuksistani heidän kanssaan. Yksi todella vahva teema on ollut painonhallinta ja -pudotus sekä laihdutuskierre ja siitä irti pääseminen.

Olen pitänyt tärkeänä sitä, että kirjoitan säännöllisesti ja blogi on ollut minulle tapa ilmaista itseäni. Vuosien aikana olen saanut paljon palautetta teksteistäni ja se onkin ohjannut työskentelyäni. Mutta nyt otan blogin kanssa aikalisän.

Aikalisä! Voiko sellaista noin vain ottaa? Kaikilla on aikaa ihan yhtä paljon. Nyt on kuitenkin aika tuumata, mitä haluan kirjoittaa, millä syklillä julkaisen ja mitä tavoitteita kirjoittamiselle asetan.

Kirjoittamista en lopeta koskaan, se on varmaa. Kirjoittaminen on minulle tapa jäsentää ajatuksiani, se merkitsee minulle paljon. Tiedostan myös, että kirjoitan siksi, että haluan lasteni joskus myöhemmin tietävän, millaisia ajatuksiaan heidän äidiltään oli silloin, kun he olivat alakouluiässä. Minun on myös helpompi kirjoittaa asioista, kuin puhua niistä.

Nyt kysyn sinulta, blogini lukija – mitä sinä ajattelet tästä? Millaisista teemoista olet erityisesti pitänyt? Mitä palautetta haluat antaa minulle blogistina?

Viestienne pohjalta jäsennän ajatuksiani Saivon blogista ja pohdin, mitä sen kanssa teen. Kiitos, että olet ollut kanssani joskus maanantaiaamuisin.

Toivotan sinulle mitä parasta uutta vuotta! Olkoon se täynnä sinulle ja läheisillesi merkityksellisiä hetkiä!

t: Harriet

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedin